All for Joomla All for Webmasters

Destination Wedding

It is becoming more and more popular to celebrate your wedding with the closest people in an exotic and different place. Why don’t you start your honeymoon with your "I DO" Contact us to make your dream wedding a reality!

Why Wedding Cafe?

  • We have rich international experience in organizing events
  • We take care of the whole organization and design of your wedding
  • We think of all the details
  • We offer an individual approach and take into account all your wishes
  • We have excellent taste and intuition
  • We work with the best tour operators.

Гърция – Халкидики

Първата и може би една от важните причини, за да организирате своята сватба на Халкидики, е близостта на полуострова до България. Гърция отдавна е известна със своето гостоприемство, великолепни плажове, нацъфтели със зокум улички, кристално чисто море, които са една малка част за вашите сватбени снимки.

Гърция - о-в Санторини

Насладете се на своята сватба, организирана на тераса с невероятен изглед към Калдерата, или изберете двора на църквата "Света Ирина" с изглед към вулкана, морето и близките острови, за да съхраните спомена за очарователната панорама на остров Санторини.

Германия

Ако искате да се чувствате като истинска принцеса през този специален ден, няма по – подходящо място от това да се венчаете в европейски замък, който предлага много добри условия, за да улеснят организирането на мечтания от вас прием.

Австрия

Италия - крайбрежие Амалфи

Amalfi coast е едно от най-приказните кътчета в Италия, наричат го „Балконът на Италия“. Невероятна комбинация от море, разноцветни градчета и планини... и вие, на един от балконите на сватбена локация, със спираща дъха гледка към цялото крайбрежие.

Италия – Флоренция

Италия – Тоскана

Италия – Венеция

Турция – Истанбул

Турция - Анталия

Езерото Комо

Испания

Франция – Париж

Франция - Cote d’Azur

Тайланд

Малдиви

Дубай

САЩ – Източно крайбрежие

Круизен кораб/яхта

Алпите

За двойки, които търсят нещо уникално и вълшебно, зимна сватба в Алпите, е идеалният начин да съчетаете един от най-важните дни от живота си със ски ваканция!